Ville visa nya rouget jag fick i glossyboxen igår, men det syns ju inte på bilden :(  Får lägga på mer när jag kommer hem från jobbet och se om det syns bättre.
 
 
 
 
Ansikte:
Glo minerals pressed base natural light
Too faced chocolate soleil bronzer milk chocolate
Glossybox blush glossy rosewood
MAC eyeshadow wedge
 
Ögon:
MAC eyeshadow amber lights
Kanebo senasi 38°C mascara
 
Läppar:
ModelCo lipgloss striptease
 
 

 
I oktobers glossybox fick jag ett par linser, Adore Dare, från Lenson. Eftersom jag har synfel så bytte jag till ett par med styrka, vilket gick väldigt smidigt.
 
Linserna är väldigt bekväma. Eftersom dom har extra utrymme runt pupillen så skymmer dom inte sikten när man blinkar, som jag upplevt att andra färgade linser gör. Däremot så satt den ena linsen dåligt på plats och for omkring lite överallt i ögat. Jag provade den i båda ögonen och det blev samma resultat i båda. Så jag antar att det är något fel på linsen? Vilket är synd för jag gillade dom väldigt mycket annars.
 
Såhär skriver Lenson på sin hemsida om linsen:
"ADORE Dare är färgade månadslinser från tillverkaren Eyemed Technologies. ADORE Dare är avsedda för att förstärka ögats naturliga färg och har en förstorande effekt. Likt cirkellinser definieras konturerna runt iris för ett fängslande intryck. ADORE är italienska kvalitetslinser, kända för hög komfort som håller hela dagen. Välj en färg mest lik din egen för bästa resultat."
 
Jag som naturligt har blå ögon med gult längst in runt pupillen, fick gröna ögon med färgen Yellow på linsen. Här kommer en bild!
 
 

 
Det har snöat hela dagen och jag har legat hemma med migrän, så glossyboxen kom verkligen lägligt. Blev minst sagt uppiggad av att öppna min lilla låda :D Denna gången fick man med en liten tidning, Glossy Mag. Och kolla så fint pappret i boxen är!
 
 
 
 
1. Grazette of sweden - Crush 6 Wonder Mask
Under 60 sekunder, låt dig förälskas i denna glittrande, ananasdoftande inpackning med vitaminer och antioxidanter! Ger ett glansigt, återfuktat hår med mindre friss. Orginalprodukt 109kr/150ml.
 
2. Vichy - Idéalia
Nylanserad dagkräm för alla hudtyper. Aktiva ingrediensen kombucha (utvunnen ur svart te), pärlemor och thermalskt källvatten lugnar, ger jämnare hudton samt vacker lyster. Orginalprodukt 279kr/50ml.
 
3. ModelCo - Lip Duo
Kultmärket från Sydney älskas redan av kändisar såsom Cameron Diaz och Kylie Minogue. Återfuktande läppstift och ett skimmrande läppglans som bärs tillsammans eller separat. Orginalprodukt stift 189kr/3,5g, glans 149kr/5ml.
 
4. Naomi Campbell - At Night
En kraftfull doft med noter av bland annat vanilj, sandelträ och mirabelleplommon sätter den sista touchen för en natt av glamour och mystisk, sensuell spänning. Orginalprodukt EdT 295kr/30ml, shower gel 119kr/150ml.
 
5. Glossybox - Glossy Pink Blusher
Speciellt för er har vi tagit fram ett diskret rosa rouge som piggar upp vintertrött hy och för tankarna till en lätt rosighet av vinterpromenad i solsken. Orginalprodukt 110kr/2,5g.
 
 

Jag är riktig förtjust i denna boxen! En ny inpackning behövde jag, en dagkräm behövde jag och färgen på rouget har jag letat efter men inte hittat. Läppstiftet ser rätt mörkt ut i verkligheten, men jag ska inte säga nåt innan jag provat det på. Och för en gångs skull fick jag en shower gel som doftar annorlunda än alla de andra jag fått (som har doftat i princip likadant). Så detta var en fullträff!
 
Är glossybox nytt för dig? Då kan du gå in HÄR och läsa mer!
 
 

 
Jag kikade igenom min nagellåda och hittade ett lack jag helt hade glömt bort att jag hade. Vet inte ens om jag har använt det någon gång. Så det fick åka på. Det är ett fint lack, men det tog evigheter för det att torka. Flera timmar senare var det fortfarande inte helt genomtorrt. Sånna lack går bort direkt för mig, så jag tänker inte använda det igen. Kanske om jag ska prova ett nytt snabbtorkande överlack.
 
 
 

 
Jag hann tyvärr inte slänga upp detta inlägget i fredags innan jag skulle på min sambos spelning, och sen glömde jag bort det. Och jag kommer inte ihåg vad jag använt, så det blir bara bilder :P Försökte mig på att locka håret med, men det är fan inte lätt har jag märkt!
 
 
 
 

 

Skitdag.. Säger inget mer om det. Såhär ser jag ut idag!
 
 
 
 
Ansikte:
Glo minerals pressed base natural light
Too faced chocolate soleil bronzer milk chocolate
MAC powder blush blushbaby
Make up store hight tech lighter platina
MAC eyeshadow wedge
Make up store tri brow color

Ögon:
Make up store high tech lighter platina
88 palette
MAC eyeshadow shroom
Make up store cake liner black
Benefit they're real mascara
 
Läppar:
Make up store pot gloss zol
 
 

 
Jag tycker det är så fint när andra lägger bas och bryn men inget på ögonen, inte ens mascara. Men på mig själv har jag alltid tyckt att det ser så konstigt ut. Så tänkte jag att jag skulle ändå ge det ett till försök. Och vips så blev jag nöjd, haha. Jag behövde nog bara vänja mig, som min kloka vän Matilda sa!
 
 
 

Solen hade gått ner när jag tog bilden och därför fotade jag i badrummet och bilden blev gul som bara den. Gjorde ett försök att rätta till det i photoshop. Därför ser jag lite blek och gröngul ut xD
 
 

 
Fick tummen ur och målade naglarna idag. Det blev lacket jag fick i senaste Glossyboxen, Bruton Street från Nails Inc. Lacket var väldigt behagligt att måla på, torkade snabbt och täckte bra. Detta är två lager.
 
 
 
 

 
Jag känner att jag måste komma på nåt intressantare att döpa mina inlägg till, haha! Här kommer i alla fall första looken på läääääänge.
 
Ansikte:
Too Faced primed & poreless
Glominerals pressed base natural light
Too Faced chocolate soleil milk chocolate
Make up Store blush must have

Ögon:
Urban Decay primer potion
Sleek iDivine V2 paper bag (bryn), thunder och pillow talk
Yves Rocher creamy kohl
Benefit they're real mascara

Läppar:
NYX mega shine lipglopp natural

 
 
 
Snart ska jag kila iväg på lite eftermiddagsbio och se Twilight med bästa Matilda <3
 

 
Idag var det rena julafton för mig, för jag fick den här av min fina sambo! :D
 
 
 
 
Så varje morgon i december öppnar jag en ny lucka. Glöm inte att titta in här för att se vad som finns i!
 
 

 
Jag har blivit lite svag för Sleeks paletter, så för ett par månader sen fick den här lilla rackarn flytta hem till mig. Tyvärr var den trasig när den kom, och jag fick inget svar ifrån Sleeks kundtjänst. Vilket är fruktansvärt dåligt. Men nog om det, här kommer swatches.
 
Från vänster till höger, övre raden: Orbit, Ink, Highness, Noir, Dune, Pillow Talk
Från vänster till höger, nedre raden: Thunder, Maple, Flesh, Paper Bag, Villan, Fern
 
Orbit, Ink
Thunder, Maple
 
Highness, Noir
Flesh, Paper Bag
 
Dune, Pillow Talk
Villan, Fern
 
 
Gillar du paletter med varierande färger och nyanser och välpigmenterade skuggor till ett bra pris kan jag varmt rekomendera Sleeks paletter, som du hittar HÄR.
 
 
 

 
Jag trodde att jag hade swatchat denna paletten, men jag hittar den inte i bloggarkivet. Men här kommer i alla fall swatches på NYX Purple Smokey Look Kit som jag tycker mycket om. Härliga färger och den innehåller allt man behöver i ögonskuggeväg för att lägga en komplett look.
 
 

 
 

 
Här kommer oktoberboxen, också den lite försenad.
 
 
 
1. Love & Toast - Showergel
Duschcreme som låter dina sinnen omges av ett stimulerande och grönskande rikt lödder som doftar aprikos. Innehåller aprikoskärneolja, sheasmör, aloe vera, kamomill och kaprifol. Orginalprodukt 99kr/242ml.
 
2. Lenson - Adore - Färgade månadslinser
Bi-tone har två färglager för heltäckande färg och dramatisk kontrast. Dare förstärker ögats naturliga färg och har en förstorande effekt. Orginalprodukt 279kr/ask.
 
3. Nails Inc - Nail Polish
Nails Inc är ett av Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken där alla nagellack är döpta efter kända platser i London. Orginalprodukt 159kr/10ml.
 
4. Brilliant Smile - WhiteningEVO Mouthrinse
En speciellt framtagen munskölj som är effektiv mot ilningar, plack och karies. Munsköljen löser effektivt upp ytliga missfärgningar och gör dessa lättare att borsta bort. Orginalprodukt 198kr/250ml.
 
5. Beautybird - Luxurious Exfoliating Soap Bar
Lyxig exfolierande tvål med bitar av persikokärna som skonsamt skrubbar händerna lena och mjuka. Kokosnötsolja som mjukgör huden och med en härlig vaniljdoft. Orginalprodukt 89kr/75g.
 
 
Jag gillade denna boxen. Tyckte att det var roligt att man fick med färgade linser, och som tur var kunde jag som är linsbärare byta till ett par med styrka istället (passade på att byta färg också). Love & Toast har blivit ett favoritmärke, dock var jag inte så förtjust i just denna doften. Jag tycker att den doftar som dom flesta andra showergels jag fått från Glossybox. Hade varit roligt med en mer utmärkande doft. 
 
(Alla produkter är inte med i bild)
 
Är glossybox nytt för dig? Då kan du gå in HÄR och läsa mer!
 
 

 
Nu var det längesen jag bloggade. Det brukar bli så för mig, det går i perioder. Eftersom att jag inte har visat mina två senaste glossyboxar så tänkte jag ta och visa dom nu. Bättre sent än aldrig hoppas jag!
 
 
 
 
1. Cowshed - Cow Pat Moisturising Hand Creme
Mjukgörande handkräm med grapefruktolja och koriander. Brittiska Cowshed gör produkter med oseriösa namn men med högst seriösa, ekologiska ingredienser. Orginalprodukt 205kr/300ml.
 
2. Figs & Rouge - 100% Natural Organic Balm
Multifunktionell produkt som passar för både läppar, händer och torr hud. 100% naturliga ingredienser som vårdar och mjukgör. Orginalprodukt 65kr/8ml.
 
3. Anatomicals - Don't Just Clean It Woman, Scrub It
Grovkornig body scrub med en lyxig doft av melon, som ändå löddrar likt en shower gel. Korn från malda valnötsskal skrubbar huden len. Orginalprodukt 79kr/200ml.
 
4. Balance Me - Pure Skin Face Wash
En antioxidantrik, mild med effektiv ansiktsrengöring från lyxiga, naturliga och engelska märket Balance Me. Innehåller essentiella oljor från grapefrukt och petitgrain. Orginalprodukt 199kr/125ml.
 
5. Biosilk - Silk Therapy
Innehåller 17 av hårets 19 aminosyror vilket återuppbygger skadade hårpartier och skapar en len och jämn håryta, förstärker hårets egen förmåga att förebygga slitage. Orginalprodukt 169kr/50ml.
 
 
Denna boxen var helt okej. Body scruben har jag sen innan. HÄR hittar du en recension på den. Handkräm var jag visserligen i stort behov av, men jag tycker att den luktar så illa. Men ja, helt okej box överlag.
 
(Alla produkter är inte med i bild)
 
Är glossybox nytt för dig? Då kan du gå in HÄR och läsa mer!
 
 
 



Halloj! Johanna heter jag och bor i Linköping. Smink och skönhetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och är mitt största intresse! Därför har jag startat den här bloggen, dels för att dela med mig och dels för min egen skull, så att jag kan kolla tillbaka på det som varit.



Follow on Bloglovin

RSS 2.0