Ett av mina nyare lack är Sunshine Pink från NYX. Jag har använt den en gång tidigare men under ett annat lack så det syntes inte så bra då. För sig själv är Sunshine Pink en väldigt fin naturlig rosa med guldskimmer, perfekt för en diskret manikyr. Det torkar snabbt och här har jag två lager.
 
 
 
 
 

 
Jag ville låta hyn vila idag, men kunde inte låta bli att testa krämskuggan från Illamasqua som jag fick i glossyboxen. Så det blev helt enkelt bara ögonmake idag :P Skuggan är heeeeelt underbar att använda, den är krämig och välpigmenterad, lättarbetad och jättefin! Jag använde ingen primer under så den har creasat sig en hel del. Jag hoppas att det räcker med en primer så man inte behöver en skugga över för att fixera, men det återstår att se.
 
 
 
 
Ögon:
Illamasqua cream pigment mould
Elite models eye pencil secret grey
NYX doll eye volume mascara
NYX pin-up tease mascara
 
 
 

 
Årets första box är här, woop woop! Efter att ha sett en annan bloggares box hade jag inte särskilt höga förväntningar. Men jag blev positivt överraskad!
 
 
 
 
1. Burt's Bees - Lemon Butter Cuticle Cream
100% naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglar och nagelband och lämnar en frisk doft av citrus. Orginalprodukt 79kr/17g.
 
2. Percy & Reed - No-Fuss Fabulousness Dry Conditioner
Alla känner vi till torrschampo, men har du testat torrbalsam? Gör håret mjukt och ger glansig yta. Läs vår exklusiva intervju med de två kända hårstylisterna i GLOSSY Mag! Orginalprodukt 129kr/50ml.
 
3. Illamasqua - Cream Pigment
Använd den enskilt för sig eller som en bas för din ögonskugga, som en högt pigmenterad rouge, eller på dina läppar. Cream pigment är till för att experimenters med! Orginalprodukt 179kr/8g.
 
4. Elite Models - Intensity Eye Pencil
Vattenfast och extremt hållbar, intensiv kajalpenna. Krämig och mjuk som gör appliceringen enkel och precis. Innehåller lugnande ämnen såsom sheasmör och vitamin E. Orginalprodukt 109kr/1,1g.
 
5. Oliva by CCS - Eco Makeup Remover Wipes
Rengöringsservetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Innehåller ekologisk, mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt som mjukgör och återfuktar. Orginalprodukt 50kr/24st.
 
 
Krämskuggan från Illamasqua gjorde hela boxen! Jag har varit nyfiken på att testa fler produkter därifrån så den var mer än välkommern hem till mig :D Resten känns lite "meh". En helt okej box dock.
 
Vill du veta mer om glossybox? Då kan du gå in HÄR :)
 
 

 
 
 
Ansikte:
MAC studio sculpt foundation nc15 och nc20
Elf under eye concealer fair
Make up store aqua cooling powder
Too faced chocolate soleil bronzer milk chocolate
NYX blush taupe och angel
Jordana brow powder duo dark
 
Ögon:
MUA undressed palette
MAC pearlglide eyeliner rave
Yves rocher eye khol svart
Clinique high impact mascara
 
Läppar:
MUA lipstick shade 4
 
 

 
The Body Shop Rainforest Moisture Shampoo

Såhär står det om den på deras hemsida:
"Milt, fuktighetsbevarande schampo som gör håret mjukt utan att tynga ner det för en slät, glansig finish"

Mitt hår har varit i fruktansvärd obalans i ungefär ett halvår. Håret har varit väldigt fett men samtidigt väldigt torrt och varken schampo för torrt hår, schampo för fett hår eller återfuktande produkter som håroljor har hjälpt. Tills jag började med detta schampot. Det har lyckats med att balansera mitt hår så det inte blir alls lika fett längre. Det är inte torrt och känns lent och ser fint och glansigt ut. Det har även gjort att min hårbotten inte flagar längre. Jag ÄLSKAR det här schampot! Men, i och med att det är sulfatfritt så löddrar det inte lika mycket och det tar ett tag innan man får den där rena känslan. Jag brukar schamponera 4 gånger varje gång jag tvättar håret, vilket är rätt mycket. Men mitt hår verkar inte ha något emot det. Och det luktar helt fantastiskt av blommig honung!

Priset: En flaska på 250ml kostar 95kr och en flaska på 400ml kostar 135kr. Du hittar dom i Body Shops affärer och HÄR.

Betyg: Utan tvekan 5/5!

Köpa igen? Ja ja ja!!
 
 
The Body Shop Rainforest Moisture Conditioner
 
Såhär står det om den på deras hemsida:
"Bevarar fukt och gör håret mjukt utan att tynga ner det, för en slät, glansig finish"
 
Detta är ett väldigt lätt silikonfritt balsam. Det tynger inte ner håret, men återfuktar bra och gör det lätt att reda ut. Vet inte vad mer jag ska säga om det, mer än att det är väldigt bra och jag tycker mycket om det. Även balsammet doftar gott av blommig honung, men med en svag hint av kokos också.
 
Priset: En flaska på 250ml kostar 105kr och flaskan på 400ml kostar 145kr. Dom finns i Body Shops affärer och HÄR.
 
Betyg: 5/5.
 
Köpa igen? Ja!
 
 
The Body Shop Rainforest Moisture Hair Butter
 
Såhär står det om den på deras hemsida:
"Arbeta in den här intensivt fuktighetsbevarande hårvårdsprodukten i fuktigt hår, efter att du använt schampo. Hair Butter verkar fuktighetsbevarande och ger hår som är supermjukt och ultraglansigt. Innehåller pracaxiolja, fuktighetsbevarande mankettiolja"
 
Jag är faktiskt inte alls så förtjust i denna, tyvärr. Den gör ett bra jobb och det känns som att den stärker håret. Men den är ett helvete att skölja ur. Sköljer jag inte håret löjligt länge så lämnar den en hinna på håret som gör att det känns väldigt smutsigt. Men den doftar gott, mer kokos än balsammet.
 
Priset: En burk på 50ml kostar 50kr och en burk på 200ml kostar 135kr. Finns i Body Shops affärer och HÄR.
 
Betyg: 2/5.
 
Köpa igen? Nej.
 
 
 
 
 

 
För någon vecka sen kom jag att tänka på att det vore väldigt roligt att göra face charts. Jag beställde ett gäng från pro chart som tyvärr inte har hunnit komma än. Idag kunde jag inte vänta längre, utan skrev ut en på vanligt papper. Helst ska man ha lite skrovligt papper så att sminket fäster, men jag hade bara vanligt papper. Fast jag tycker att det fäste rätt bra ändå.
 
Något som var riktigt svårt var brynen och fransarna! Brynen ville jag inte göra helt platta utan försökte få det att se ut som hår, men jag antar att tekniken kommer efter hand. Fransarna ville inte bli så som jag föreställde mig i huvudet, men även det blir nog bättre efter lite övning. Nu ser jag jättemycket fram emot att få mina "riktiga" face charts!!
 
Denna gjorde jag idag. De lila skuggorna kommer från Sleek me, myself & eye palette och Sleek ultra mattes v2 palette.
 
 
 
 
 

 
Den här fina underbara paletten fick jag hem i min senaste MUA-beställning. Jag är riktigt glad att jag köpte denna för den är fantastisk! Fina användbara färger i förvånansvärt bra kvalitet. Jag hade inte alls höga förväntningar på paletten med tanke på att den bara kostar 45kr. Skuggorna är krämiga och välpigmenterade och fäster riktigt bra. Här swatchade på ett tunt lager av cream color base från MAC.
 
 
Utan blixt
 
 
Med blixt
 
 
 
 
När jag skulle swatcha var jag jättenära att tappa paletten, paniiiiiik!!!
 
 
 

 
Jag kunde inte låta bli att prova Fur-Effect igår kväll, älskar verkligen idén. Men att komma igång var inte det lättaste. Under locket finns ytterligare ett litet platslock med svå hål i, där jag antar att man ska skaka ut fibrerna. Jag fick inte ut nåt alls, verkligen inget alls. Så då tänkte jag ta bort det där lilla innerlocket, men det var riktigt svårt. Det satt verkligen fast och jag var tvungen att använda både kniv och naglar för att få loss det.
 
Fibrerna är ganska hårt packade så jag rekommenderar att röra runt lite först. Och att ha ett täckande lack som bas för fibrerna att fastna i, för det blir lätt lite glest längst ut på nageln. Jag hade ett lack som inte var så täckande och ni ser ju hur det blev. Men det ger en väldigt häftig effekt. Tyvärr håller det inte så länge.
 
 
 
 
 

 
Här kommer swatches på läppstiften från MUA jag fick hem idag. De flesta är krämiga och trevliga, men några känns lite smuliga. Det syns nog vilka det är.
 
 
Shade 1, 2, 3, 4, 5 och 6
 
 
Shade 10, 11, 12, 14, 15 och 16
 
 
Det ska bli riktigt spännande att prova alla på läpparna och se hur det blir på och hur dom sitter :D
 
 
 

 
Hihi så mycket läppstift!!! Idag fick jag min beställning från MUA i brevlådan. Jag beställde i söndags så det gick väldigt snabbt att få paketet. Men det var inte så bra förpackat, det var endast ett tunnt lager bubbelplast runt allt. Paletten var bättre förpackad som tur var med några extra lager bubbelplast. Swatches på läppstiften kommer upp senare. Paletten visar jag en annan dag.
 
 
 
 
 

 
 
 
Ansikte:
Make up store aqua cooling powder
Make up store matt foundation cream
NYX blush taupe
Jordana brow powder duo dark

Ögon:
Urban decay primer potion
Sleek ultra mattes v2 palette orbit, ink och highness
Sleek me, myself & eye palette simply red och lilac allen
MAC powepoint eye pencil engraved
Daniel sandler jumbo jet mascara
Ardell false lashes 115
 
 
 

 
 
 
Ansikte:
Too faced primed & poreless face primer
Make up store matt foundation cream
Elf all over cover stick apricot beige
Make up store aqua cooling powder
NYX blush taupe
Make up store blush complex
Jordana brow powder duo dark

Ögon:
Too faced shadow insurance
NYX one night in morocco eyeshadow palette
Make up store cake eyeliner black
Yves rocher waterproof eyepencil turquoise
Make up store coloured mascara turquoise
NYX doll eye volume mascara
NYX pin-up tease mascara

Läppar:
Make up store lip pencil natural
Elf glossy gloss sweet salmon
 
 
 

 
Nu när jag hunnit komma in i min nya rutin tänkte jag berätta lite om den. Jag använder främst produkter från Garden of Wisdom (GoW), mitt absoluta favoritmärke när det kommer till hudvård.
 
Grunden i min rutin ser ut såhär:
 
Rengöring
Ansiktsvatten
Serum
Dagkräm/Nattkräm
 
Sen lägger jag in specialprodukter 5 dagar i veckan, som jag har på i ca 20 minuter.
 
Måndag: AHA-syra
Tisdag: BHA-syra
Onsdag: Rengöringsolja och ansiktsmask
Torsdag: -
Fredag: Mandelsyra
Lördag: Rengöringsolja och ansiktsmask
Söndag: -
 
Min hy tål ganska mycket exfoliering, så jag rekommenderar att långsamt vänja sig vid det och inte köra stenhårt på en gång.
 
Till själva produkterna! (Skriver jag inte ut märket så är det GoW)
 
Rengöring:
Dermalogica Precleanse - rengöringsolja som effektivt löser upp sebum och smuts
Dermalogica Special Cleansing Gel - rengöringsgel som passar normal till oljig hy
Dermalogica Daily Microfoliant - ett lätt exfolierande pulver jag använder före makeup
Simply Clean Tee Trea Oil Clenaser - kraftfull rengöring som passar bäst till oljig hy och akne
 
Ansiksvatten:
Cherry Hydrating Mist - återfuktande, antioxidantrik och antiinflammatorisk mist
Cranberry Hydrating Mist - antibakteriell, porsammandragande och vitaminrik mist
Honeycomb Hydrating Mist - antibakteriell, återfuktande och lugnande mist
Lavender Hydrosol - lugnande, läkande och antiseptisk mist
 
 
 
 
 
Serum:
Cafe Antiox Serum - antioxidantrikt serum
Chock Full O' Vitamins Serum - serum med vitamin A, C och E
Majik Anti-PopUp Blemish Gel - antibakteriell och antiinflammatorisk punktbehandling för finnar, akne, milier m.m
Oxygen Rich Super Charged 15% Gel - syrerik gel för behandling av akne
Sebum Control Antioxidant Serum - oljereglerande serum
Pink Grapefruit HA Serum - avgiftande, balanserande och porsammandragande serum med hyaluronsyra
Honeycomb HA Serum - antibakteriellt, återfuktande och lugnande serum med hyaluronsyra
Lemon Fruit HA Serum - porsammandragande, antibakteriellt och läkande serum med hyaluronsyra
 
 
 
 
 
Ansiktskräm:
Dermalogica Intensive Moisture Balance - rik ansiktskräm för torr hy
Classic Face Cream w/Emu Oil [no wax] - enkel baskräm som passar de flesta hudtyper 
Fruity Meow Meow! Facial Lotion - tunn kräm som känns aningen nedmattande
Majik Coconut Revival Cream - läkande kräm som passar extra bra för hy med akne
Saffron Rose Majikal Facial Lotion - tunn men återfuktande kräm 
 
Ansiktsmask:
Sulfur Clearing Mask - avgiftande, porrengörande mask som torkar ut finnar
Moor Mud - avgiftande, antiinflammatorisk, porsammandragande lermask som drar ut orenheter ur hyn
Lush Mask of Magnaminty - djuprengörande, antiseptisk och kylande lermask
The Body Shop Warming Mineral Mask - värmande lermask som rengör på djupet
 
Syror:
AHA Tonic 2% pH 1.9 - AHA-syra
Lactisen Gel 2% pH 3.2 - AHA-syra
Beta Exfo Tonic 2% pH 1.9 - BHA-syra
Beta Exfo Tonic 2% pH 3.2 - BHA-syra
Mandelic Acid 10% (No alcohol, Yes seaweed) - mandelsyra
 
 
 
 

Jag använder många olika produkter just nu, vilket beror på att det mesta är i provstorlek så att jag kan hitta favoriter. Så ska du beställa från GoW så rekommenderar jag provstorlekar först. Dom har många produkter i sitt sortiment och det mesta finns i olika storlekar. HÄR hittar du allt!
 
 
 
 
 

 
Balance Me Pure Skin Face Wash

Såhär står det om den på lookfantastic:
"Cleanse away make up and daily grime with Balance Me Pure Skin Face Wash. A gentle but powerful wash that soothes and smoothes problem or congested complexions. Petroleum and sulphate free, this non-drying formula will have you glowing in no time."


Om: En mild gel som rengör riktigt bra utan att strama efteråt. Den tar bort både smink, smuts och olja som byggts upp under dagen. Tyvärr har jag väldigt svårt för konsistensen och i början hade jag till och med lite ångest när jag skulle använda den för det känns som att man smetar in nåt ganska ofräscht i ansiktet. Ni får gissa själva vad jag menar.. Den har den där speciella doften som de flesta naturliga produkter har och som jag inte direkt gillar.

Priset: Ca 175kr för 125ml HÄR.

Betyg: 3,5/5. Det är en bra rengöring, men konsistensen drar ner betyget.

Köpa igen? Nej.
 
 
 
 
 

 
 
 
Ansikte:
MUS matt foundation milk
Elf under eye concealer fair
MAC mineralize skinfinish natural light
NYX blush taupe
MAC blush fashion frenzy
Jordana brow powder duo dark

Ögon:
UDPP
Elf cream eyeliner teal tease
MUS cake eyeliner black
MAC powerpoint eye pencil engraved
MUS coloured mascara turquoise

Läppar:
ModelCo lipstick dusk
 
 
 

 
Fick äntligen hem detta fina lacket. När jag såg swatches på det kunde jag bara inte låta bli, har aldrig sett ett sånt lack innan. Det är sjukt svårt att fånga ordentligt på bild, kanske går bättre i dagsljus. Här har jag tre lager och det torkar fort som attan. Sista bilden tog jag med för att man ser färgen bättre där.
 
 
 
 
 

 
Nu när mina naglar börjat bli lite längre så kände jag att det var dags att byta form. Den kantiga formen jag hade innan höll sig inte alls med mer längd på naglarna, utan dom började sig innåt, så dom såg mer avrundade ut ändå.
 
Sen blev jag lite besviken faktiskt. Jag vet inte om det beror på glitterlacket eller topplacket, men det krympte ihop och drog sig liksom tillbaka längst ut. Speciellt på tummarna, där det även blev helt skrynkligt :(
 
 
 
 

 
 
 
Ansikte:
Too faced primed & poreless face primer
MUS matte foundation milk
Elf cover stick apricot beige
Elf under eye concealer fair
MUS aqua cooling powder
Too faced chocolate soleil bronzer milk chocolate
NYX blush taupe
Elf mineral blush bliss
Jordana brow powder duo dark

Ögon:
Too faced shadow insurance
MUS microshadow victory
MAC powerpoint eye pencil engraved
NYX doll eye volume mascara

Läppar:
NYX soft matte lip cream antwerp
 
 
 

 
 
 
Ansikte:
Too faced primed & poreless face primer
Glo minerals pressed base natural light
MUS aqua cooling powder
NYX blush taupe
Glossybox blush glossy rosewood
Jordana brow powder duo dark

Ögon:
MUS cake eyeliner black
MAC mixing medium
Benefit they're real mascara
MUS eye pencil vanilla

Lips:
NYX lipstick violet ray
 
 
 

 
ÄNTLIGEN!! Jag har längtat otroligt mycket efter att detta paketet skulle komma fram. Garden of Wisdom är utan tvekan mitt favoritmärke när det gäller hudvård. Och min hy är i stort behov av ordentliga produkter nu efter mitt plötsliga utvecklande av akne. Min rutin kommer upp om någon vecka eller så, när jag kommit in i det hela. Följande produkter fick jag hem idag:
 
 
 
  • Classic Face Cream with Emu Oil (no wax)
  • Majik Coconut Revival Cream
  • Sulfur Clearing Mask
  • Saffron Rose Majikal Facial Lotion
 
 
 
 
  • Beta Exfo Tonic 2% pH 3,2
  • Beta Exfo Tonic 2% pH 1,9
  • AHA Tonic 2% pH 1,9
  • Lactisen Gel 2% pH 3,2
  • Lemon Fruit HA Serum
  • Honeycomb HA Serum
  • Pink Grapefruit HA Serum
 
 
 
 
  • Pre-emptive Strike Skin Protectant (prov, ej i det fasta sortimentet)
  • Majik Anti-PopUp Blemish Gel
  • Oxygen Rich Super Charged 15% Gel
  • Sebum Control Antioxidant Serum
  • Mandelic 10% Acid (no alcohol, yes seaweed)
  • Café Antiox Serum
 
 
 
 
  • Simply Clean Tea Tree Oil Cleanser
  • Cherry Hydrating Mist
  • Cranberry Hydrating Mist
  • Honey Hydrating Mist
  • Lavender Hydrosol
 
 

 
I nyårsboxen från Glossybox fick jag lacket Cambridge Terrace från Nails Inc. Ett lack jag inte är så hemskt förtjust i. När jag ser det på naglarna får jag en känsla av aluminiumfolie. Detta är två lager.
 
 
 
 

 
 
 
Ansikte:
MUS aqua cooling powder
Glo minerals pressed base natural light
NYX blush taupe och angel
Jordana brow powder duo dark
 
Ögon:
UDPP
MAC eyeshadow one-off och knight
MAC mixing medium
BM lash thickening mascara
 
Läppar:
MAC lipgloss rich & ripe
 
 
 

 
Lanza Healing Volume Shampoo & Conditioner

Såhär står det om den på deras hemsida:
"Healing Volume bygger upp en otrolig volym och tjocklek i varje hårstrå, vilket dramatiskt ökar hårets volym och diameter inifrån med upp till 60%. Varje formula i serien lyfter och ger stöd åt fint och tunt hår samtidigt som det förstärker hårets hälsa och lyster."

Huruvida hårstråets diameter ökar eller inte har jag ingen aning om, det är ju inte det lättaste att se för en vanlig konsument ;) Men volym ger den absolut!

Produkten: Både schampo och balsam har en rätt vanlig medelstark doft som inte håller i nämnvärt efter tvätten. Båda två är väldigt dryga och räcker länge. Schampot gör rent bra, bevarar färgen i håret och ger massa volym. Det är dessutom sulfatfritt. För mitt hår räcker dock inte balsamet till återfuktningsmässigt, men det är i alla fall inte nedtyngande.

Priset: 295kr för duopack (300ml schampo och 250ml balsam) HÄR.

Betyg: 4/5 (hade balsamet varit mer återfuktande hade det blivit full poäng)

Köpa igen? Ja.
 
 
 
 

 
Har förresten gjort mig ett litet hemmagjort ljustält för bättre produktfotografering! Det känns så mycket bättre att kunna fota med vit bakgrund istället för där i lägenheten ljuset är bäst för tillfället. Det var inte svårt alls heller, och billigt. Såhär blev det:
 
 
 
 
 

 
 
 
Ansikte:
Too faced primed & poreless face primer
EM semi matte base sunkissed fair
MUS aqua cooling powder
NYX blush taupe
MAC blush blushbaby
Jordana brow powder duo dark

Ögon:
Too faced shadow insurance
So susan micronized eyeshadow palette
H&M liquid eyeliner
MUS eye pencil vanilla
The body shop super volume mascara

Läppar:
MAC lipstick girl about town
 
 

 
Den här kombinationen har jag längtat efter att få prova i ungefär en månad nu. Och det blev precis så socketsött och gulligt som jag hade tänkt mig :D
 
Ett lager NYX girls nail polish bella, ett lager NYX girls nail polish sunshine pink och tre lager NYX nail polish pink glitter.
 
 
 
 
 

 
Tänkte visa några av mina härliga julklappar jag fick. Behöver jag förklara hur glad jag blir när jag öppnar ett paket och hittar grejer från Lush i? :D
 
 
 
FUN Green. En multiprodukt som kan användas som bubbelbad, schampo, tvål och lite allt möjligt. Doftar gott av citrus.
 
 
 
Snowglobe tvål. Härlig tvål med citrusdoft. Fin är den också!
 
 
 
Honey I Washed the Kids tvål och Soft Coeur massageolja. Båda doftar sött av honung.
 
 
 
Honey Bee badbomb, Butterball badbomb och Father Christmas badbomb.
 
 
 
Rocket bubbelbit. Kan tydligen användas flera gånger.
 
 
 
It's Raining Men shower gel, doftar honung, och Ponche shower gel, doftar sött och gott.
 
 
 
Rub Rub Rub shower scrub och Ro's Argan Body Conditioner. Båda doftar helt fantastiskt, men jag kan inte riktigt placera doften.
 
 
 

 
 
 
  • Aqua Cooling Powder
  • Glitter eyeliner Choco Lux
  • Eye Pencil Vanilla
 
 

 
Här om dagen hämtade jag ut ett paket från Cherry culture som jag och Matilda beställt tillsammans. Detta lacket var ett av hennes köp, men jag fick tillåtelse att prova det eftersom jag själv har funderat på att löpa det. Tyvärr levde det inte upp till mina förväntningar. Jag tycker om glittertäta lack, men efter tre lager var det fortfarande för glest för min smak. Så det blir inget köp för min del.
 
 
 
 
(Tjockare lager på pekfingret och långfingret)
 
 

 
 
 
  • NYX advanced salon formula nail polish Pink Glitter
  • NYX advanced salon formula nail polish Dark Glitter
  • NYX girls nail polish Sunshine Pink
  • NYX girls nail polish Bella
  • NYX round lipgloss Sorbet
  • Jordana brow powder duo Dark
 
 

 
 
 
Ansikte:
Glo minerals pressed base natural light
MUS aqua cooling powder
Too faced chocolate soleil bronzer milk chocolate
NYX blush taupe
MUS blush must have
Jordana brow powder duo dark
 
Ögon:
UDPP
NYX palette one night in morocco
MUS glitter eyeliner choco lux
MUS eye pencil vanilla
Benefit they're real mascara
 
Läppar:
NYX round lipgloss sorbet
 
 
 

 
En underbar palett som kom med nyårsutgåvan av glossybox. Skuggorna är välpigmenterade och krämiga. Primern är absolut godkänt, om än lite för mörk för mig, men bara man är noga med att sudda ut synliga skarvar så gör det inget. Läppglansen ger lite färg och är behagliga att ha på läpparna.
 
 
 
 
 

 
Skincare, perfume & hair products
 
Cleanser: GoW Skin Friendly Cleanser  
Peeling: GoW Perfekt Pumpken Serum
Mask: Lush Mask of Magnaminty
Facial mist: GoW Lavender Hydrosol
Eye makeup remover: The Body Shop Camomile Gentle Eye Makeup Remover
Serum: GoW Concord Grape Antioxidant Serum
Day cream: - (Har tyvärr inte hittat någon jag gillat än)
Night cream: Dermalogica Intensive Moisture Balance
Eye cream: Oriflame Ecobeauty Smoothing Eye Cream
Lip balm: Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Shower gel: Love&Toast Clementine Crush
Body lotion: Biotherm Lait Corporel
Hand cream: The Body Shop Almond Hand & Nail Cream
Body scrub: Lush Rub Rub Rub Shower Scrub
Deodorant: Bats
Shampoo: Lanza Healing Volume
Conditioner: Lanza Healing Volume
Hair mask: Revlon Nutri Color Creme
Dry Shampoo: Batiste
Styling product: Osis Dust It
Allround product: Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Perfume day: Escada Sexy Graffiti
Perfume night: Hugo Boss Orange
 
 
 
 
Nail products

Red: Pieces Burgundy
Pink: Nails Inc Bruton Street
Purple: Kicks Classy Bordeaux
Blue: China Glaze Rodeo Fanatic
Turquoise: L'oréal Color Riche Blue Reef
Green: CND Leaping Lotus
Yellow: Viva la Diva nr 64
Black: Zoya Storm
Base coat: Essie First Base
Topcoat: Poshé Super Fast Drying
Cuticle care: Lush Lemony Flutter
 
 
 
 
Makeup Products

Primer face: Too Faced Primed and Poreless
Primer eyes: Urban Decay Primer Potion
Liquid foundation: MAC Studio Sculpt
Powder foundation: Glominerals Pressed Base
BB cream: L'oréal Nude Magique
Loose face powder: MAC Prep + Prime
Powder blush: MUS Complex
Highlighter: MAC Mineralize Skinfinish
Bronzer: Too Faced Chocolate Soleil Milk Chocolate
Contouring: NYX Blush Taupe
Mascara: Nyx Doll Eye Volume
Eye pencil: Nyx Slide on Glide on
Cream/gel/liquid/powder eyeliner: MUS Cake Eyeliner
Eyebrow product: MAC Eyeshadow Espresso
Eyeshadow single: MAC Amber Lights
Eyeshadow palette: Sleek iDivine v2 Darks
Eyeshadow loose: MAC Vanilla Pigment
Lipstick: MAC Blow Dry
Lipgloss: Nyx Mega Shine Lipgloss
 
 
 
 
Makeup brushes

Foundation: Kicks 203
Concealer: Everyday Minerals
Powder: MAC 134
Bronzer: MAC 182
Face highlighter: MAC 188
Blush: MAC 165
Eyeshadow lid: MAC 249
Eyeshadow crease: MAC 217
Eyeshadow highlight: MAC 275
Smudge/detail: Sigma E20
Eyeliner: Sigma E10
Brows: MUS 110
Lips: MAC 316
 
 
 



Halloj! Johanna heter jag och bor i Linköping. Smink och skönhetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och är mitt största intresse! Därför har jag startat den här bloggen, dels för att dela med mig och dels för min egen skull, så att jag kan kolla tillbaka på det som varit.



Follow on Bloglovin

RSS 2.0