Nails Inc Kew Bridge

 
Nästa lack ut är Kew Bridge som var med i minisetet I Can Paint A Rainbow från Nails Inc. Detta lacket var inte lika lättlackat som det förra jag visade er. Det var lite halvtjockt i konsistensen och lade sig lite randigt på nageln. Det smälte ihop hyffsat bra, men kollar man noga kan man se att det är lite smårandigt här och var. Här har jag två lager och det känns verkligen som minimum. Hade jag orkat hade jag nog tagit ett lager till.
 
 
 
 Kommentarer

Ulrika
2013-05-11 @ 00:21:54

Hej! Jag hittade bokstavligt talat din blogg för typ fyra minuter sen och jag fullkomligt älskar den alla redan! Skitsnygg make-up, bra foton, endast smink och skönhet (hatar alla jävla outfits..) osv.

Endast en grej som jag får lite panik på; dina nagelband! Tre små tips till nästa gång (Ja jag läser typ sjuhundra nagellacksbloggar så om du vill ha inspo kan jag länka till dem! Älskar nagellack..) 1. Efter att du tagit bort förra lacket tvätta, smörj in (och peta in och platta till) nagelbanden, 2. innan nästa lack dra bort smörjan (ex en handkräm) från naglarna med nagellacksborttagningsmedel och 3. wrap your tips! Måla med vääldigt lite lack på penseln, den yttersta kanten av nageln, då slipper du chips och det ser snyggare ut :)

Ska börja följa din blogg nu med!

Svar: Tack, vad roligt att höra! :) Ja jag vet, mina nagelband är kaos :/ Det ser förjävligt ut på bild. Jag skyller på lathet. Men jag ska bättra mig, både för min och eran skull! Tack för tipsen, ska tänka på det framöver :)
Jolimas


Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Halloj! Johanna heter jag och bor i Linköping. Smink och skönhetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och är mitt största intresse! Därför har jag startat den här bloggen, dels för att dela med mig och dels för min egen skull, så att jag kan kolla tillbaka på det som varit.Follow on Bloglovin

RSS 2.0