Idag fick jag min efterlängtade glossybox för mars månad. Här kommer den!

Glossybox marsGlossybox marsGlossybox marsGlossybox mars, disp style creamGlossybox mars, mádara ecocosmetics toning shower soap moisturizing lotionGlossybox mars, oriflame ecobeauty smoothing eye creamGlossybox mars, oriflame ecobeauty smoothing eye creamGlossybox mars, l'oréal paris color riche le vernis 613 blue reefGlossybox mars, l'oréal paris color riche le vernis 613 blue reefGlossybox mars


1. Disp - Style Cream.
Naturlig stylingkräm producerad i Sverige, anpassad för nordeuropeiska hårkvaliteter. Ger form och glans, tämjer flygiga hår och ger värmeskydd. Parabenfri. Orginalprodukt 178 kr/125 ml.

2. L'oréal Paris - Color Riche Le Vernis.
Nagellack med inbyggt topplack för maximal glans. Finns i 48 härliga färger och har en speciell, rundad borste som gör att ett penseldrag räcker! Orginalprodukt 59 kr/5 ml.

3. Oriflame Ecobeauty - Smoothing Eye Cream.
Naturlig ögoncreme som reducerar påsighet och mörka ringar. Innehåller Fairtrade-sheasmör, Fairtrade-kokosolja, svenska lingon och havtornsolja. Orginalprodukt 210 kr/15 ml.

4. Mádara Ecocosmetics - Toning Shower Soap.
Stimulerar hudens ämnesomsättning och elasticitet samt gör att huden bibehåller sin fasthet. Innehåller algextrakt, havtorn, hästkastanj och åkerfräken. Orginalprodukt 99 kr/200 ml.

5. Mádara Ecocosmetics - Moisturizing Lotion.
Fuktgivande och uppfriskande kroppslotion. Tillför fukt och näring i form av naturliga växtvitaminer, mineraler, bioflavonoider och andra biologiskt aktiva ämnen. Orginalprodukt 149 kr/150 ml.


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna glossyboxen. Det är säkert bra grejer men jag tycker nog det är roligare när det är makeup i. Och nagellack är inte direkt nåt för mig. Men jag kanske blir jätteförtjust sen när jag provat produkterna, vem vet! Fick tre fullstora produkter den här gången.
 
Är glossybox nytt för dig? Då kan du gå in HÄR och läsa mer!
 
 


Jag vet att jag är en månad sen, men jag har inte haft någon kamera. Och bättre sent än aldrig?! Så här kommer min glossybox för februari.

Glossybox februariGlossybox februariGlossybox februariGlossybox februari, dermalogica special cleansing gelGlossybox februari, stockholmsgruppen maja mayskär body splashGlossybox februari, daniel sandler jumbo jet mascaraGlossybox februari, becca eye tint paracusGlossybox februari, becca eye tint paracusGlossybox februari, becca eye tint paracusGlossybox februari, jelly pong pong lash extensionsGlossybox februari, jelly pong pong lash extensions


Det jag fick var alltså:

1. Stockholmsgruppen Cosmetics - Maja Mayskär Body Splash.
Modellagenturen Stockholmsgruppens eget varumärke framtaget i samband med Caroline Winberg. Denna Body Splash är en ung, fräsch, blommig doft med inslag av citrus. Orginalprodukt 159 kr/150 ml.

2. Jelly Pong Pong - Lash Extensions.
Lyxiga lösögonfransar med tillhörande lim. Finns i tre olika kategorier; "Luxe", "Drama" och "Etheral". Perfekt när du vill vara extra fin till fest! Orginalprodukt 69 kr/st.

3. Dermalogica - Special Cleansing Gel.
Denna löddrande regöringsgel avlägsnar snabbt make-up utan att torka ut huden. Den är vattenlöslig, tvålfri, pH-balanserad och bevarar hudens naturliga barriärfunktion. Orginalprodukt 365 kr/250 ml.

4. Daniel Sandler - Jumbo Jet Mascara.
En intensivt svart mascara från Daniel Sandler, som är en av Storbritanniens stora Makeup-artister. Orginalprodukt 189 kr/15 ml.

5. Becca - Eye Tint.
En ögonkräm med en unik formula som appliceras som en kräm, men sitter som ett puder. Vattenfast och hållbar utan att lägga sig i ögonvecken. Orginalprodukt 310 kr/7 ml.


Jag kan inte säga annat än att jag blev väldigt nöjd med min glossybox! Jag fick nästan bara fullstora produkter och jag har än så länge gillat allt.
 
Är glossybox nytt för dig? Då kan du gå in HÄR och läsa mer!
 
 


Bloggdesignen ska fixas till lite så snart som möjligt. Bilderna syns till exempel inte helt. Men jag jobbar på det!


Dagens makeup blev enkel. Det gamla vanliga helt enkelt :P Men det är lite synd att läppfärgen inte riktigt ville komma fram på bild. Den är starkare och mer orange i verkligheten.

Dagens makeupEOTDDagens makeup


Varje dag denna veckan har jag gått och väntat på att få någon indikation på att glossyboxen är påväg. Men än så länge verkar det inte ha hänt något. Har dom glömt den? Har dom glömt mig? Jag tror inte att det blir någon glossybox denna veckan :(


Edit: Fick precis ett sms om att den är på gång! :D


Snart ska jag börja blogga igen! Längtar massor, men väntar på att kameran ska börja fungera. Behöver nytt batteri bara. Sen kör vi!Halloj! Johanna heter jag och bor i Linköping. Smink och skönhetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och är mitt största intresse! Därför har jag startat den här bloggen, dels för att dela med mig och dels för min egen skull, så att jag kan kolla tillbaka på det som varit.Follow on Bloglovin

RSS 2.0