Börjar studera

 
Nu är det äntligen dags för något nytt, ett nytt skede i mitt liv om man så vill. Jag börjar på måndag plugga webbutveckling och i och med det hoppas jag få lite rutin på livet och bli en aktivare bloggare igen.
 
Det ska bli fruktansvärt roligt att komma igång och jag hoppas att detta ger mig gnistan tillbaka. Den har varit rätt så obefintlig det senaste halvåret. Jag har känt mig vilsen och inte haft en aning om vad jag vill göra med mitt liv. Inte velat göra nåt och inte velat träffa nån. Det är även därför bloggandet har uteblivit periodvis. Men nu ska jag bli mitt gamla jag igen!
 
 
 
 Kommentarer

Camilla
2013-08-30 @ 20:54:24

Vad roligt med studier när man känner att man verkligen vill! Känner igen mig i den där känslan. Skönt att du känner att det är på väg åt rätt håll. Kram!


Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Halloj! Johanna heter jag och bor i Linköping. Smink och skönhetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och är mitt största intresse! Därför har jag startat den här bloggen, dels för att dela med mig och dels för min egen skull, så att jag kan kolla tillbaka på det som varit.Follow on Bloglovin

RSS 2.0