• Too faced primed & poreless face primer
 • Glominerals pressed base natural light
 • Rimmel stay matte pressed powder transparent
 • NYX blush taupe
 • Sleek blush by 3 (sugar) muscovado
 
 
 
 • Jordana brow powder duo dark
 • Ardell brow sculpting gel
 
 
 
 • NYX one night in morocco palette
 • MAC fluidline blacktrack
 • Benefit they're real mascara
 
 
 
 • Revlon lip butter peach parfait
 
 
 
 

 
 
 
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Spray

Såhär står det om den på Feeluniques hemsida:
"John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Controlled Lightening Spray's patent pending peroxide lightening formula, with citrus and chamomile, works with heat tools for lightening and brightening blonde hair, up to one and a half shades."

Först och främst vill jag säga det att den här produkten bleker, den innehåller väteperoxid och den KOMMER slita på ditt hår. Jag har läst otaliga recensioner där personer gnällt över att håret blir skadat osv och att produkten är jättedålig. Klart som fan att det slits, det är blekning!

Med det sagt kan jag säga att den har slitit på mitt hår, men inte mer än vad jag räknat med. Jag har använt den tre gånger över de senaste tre veckorna, men jag såg resultat redan efter första gången! Den ljusar upp långsamt och därför är den väldigt lättanvänd. Dessutom gör det att man kan missa nån fläck emellanåt, för det kommer inte direkt göra nån skillnad. Eftersom jag har ombre så har jag bara använt den på nedre halvan av mitt hår och efter tre användningar har jag ungefär halva flaskan kvar. Jag är väldigt nöjd med resultatet och kommer fortsätta att använda den då och då för ytterligare effekt. Nyfiken på att prova? Tänk då på att använda den med sunf förnuft. Det ÄR blekning och man ska inte använda den för ofta.  

Priset: £6.99 kostar den och du hittar den HÄR.

Betyg: 4/5. Det kunde ha varit en lite större flaska och liiite mer krut i hade inte skadat, vem gillar inte snabba resultat ;)

Köpa igen? Antagligen, det beror på hur länge den håller och om jag fortfarande har ljust hår/ombre när min flaska tar slut.

 
 
 

 
Söta Sofie gav mig en Blog Your Heart Out-award, tack så mycket! Hennes blogg hittar du HÄR.
 
När man får en Blog Your Heart Out Award så ska man svara på fem frågor samt nominera fem andra bloggare som man tycker förtjänar ett. Man ska ge det till någon som har under 100 följare på Bloglovin men jag kommer vara tråkig och inte nominera någon. Varför? Jo för att majoriteten av bloggarna jag läser har redan blivit nominerade :P
 
Här kommer mitt svar på frågorna!
 
1. Vad eller vem uppmuntrade dig att börja blogga?

Jag kommer ihåg för flera år sen när jag precis började läsa sminkbloggar. Jag tror att den första jag hittade var Rocket Queens blogg, som tyvärr inte finns kvar längre *snyfft*. Jag tyckte att det verkade så roligt att blogga och dela med sig av sina sminkningar och åsikter. Så jag startade en egen. Sen dess har jag flyttat runt och även raderat innehållet några gånger, vilket jag verkligen ångrar idag.
 
2. Hur valde du ämne att blogga om?

Det kom rätt naturligt eftersom jag älskade smink och i princip bara läste sminkbloggar. Jag tror inte ens att jag tänkte på att man kunde blogga om annat.
 
3. Någonting som de flesta inte känner till om dig?

Jag HATAR att tvätta håret, men jag älskar att ha nytvättat hår. Eller egentligen är det inte tvättandet jag hatar, utan att ha blött hår :P
 
4. Vilka tre ord beskriver din stil?

Öööööhm.. Ingen. Aning.
 
5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
 
Busa med min sambo, plugga (inte det roligaste svaret, men det jag pluggar är jättekul!), titta på serier, spela wow (dock har jag tagit en wow-paus nu när jag börjat plugga), lyssna på poddar m.m.
 
 

 
 
 
 
 • Glominerals pressed base golden light
 • Collection lasting perfection concealer fair
 • Rimmel stay matte pressed powder transparent
 • Too faced chocolate soleil bronzer milk chocolate
 • NYX blush taupe
 • Sleek blush by 3 (sugar) turbinado
 
 
 • Jordana brow powder duo dark
 • Ardell brow sculpting gel
 
 
 • Archetype cosmetics pigment empty heart
 • MAC fluidline blacktrack
 • Eyeko skinny long & tall mascara
 
 
 • MAC slimshine lipstick missy
 
 
 
 

 
Sen jag fick hem min blush by 3 från Sleek så har jag funderat över det här med namnen. Jag har sökt runt lite på det och de flesta verkar uppfatta det på olika sätt. Namnen står på baksidan av förpackningen, men frågan är ju vilken som är vilken. Jag ser det som att Turbinado är den till vänster (den vinröda) och Demerara är den till höger (den coralliga). Och Muscovado i mitten såklart, men det fattar man ju.
 
Hur skulle ni säga att det är? Håller ni med mig eller tycker ni att det är tvärt om?
 
 
 
 

 
 
 
Tangle Teezer

Såhär står det om den på Beautybays hemsida:
" Tangle Teezer is a revolutionary, award-winning detangling brush which will effortlessly banish tangles and knots from all hair types.
 
Featuring patented, uniquely designed teeth which flex and flick as they glide through the hair, Tangle Teezer eliminates tangles and knots on contact and minimises breakage, damage and splitting often caused by tugging and pulling on the hair shaft."

Jag har länge känt ett behov av en borste som lätt reder ut mitt trassliga hår och som även fungerar på fuktigt hår. Speciellt det sistnämnda har känts viktigt då mitt hår blir katastrofalt om jag inte borstar eller kammar det innan det torkar. Jag har använt en bredtandad kam ett tag, men den reder inte ut håret så väl som jag velat. Med tangle teezern är det en helt annan femma. Den reder ut tovor på ett kick utan att det gör ont och håret blir så mjukt och fint. Jag absolut älskar att använda den på fuktigt hår och även att använda den innan jag sköljer ur balsammet när jag tvättar håret. Något som är jävligt skönt med tangle teezern är också att den är så himla lätt att rengöra, bara att skölja den under kranen. Den torkar snabbt så man behöver inte vänta särskilt länge innan man kan använda den igen. Sen är den bra utformad och man får ett bra grepp om den. Helt enkelt är det den ultimata borsten för mig.

Är det nån av er som provat den?

Priset: Just nu hittar du den för 93kr på Beautybay.

Betyg: 4,5/5 - Den får inte full pott pga att piggarna kunde varit aningen längre.

Köpa igen? Ja, när den slits ut kommer jag köpa en ny. (Kommer nog köpa en speciellt för duschen och en för resor också)

 

 
 
 
Bioderma Sebium h2o Micelle Solution

Såhär står det om den på Escentuals hemsida:
"Purify and cleanse your imperfection-prone skin with the Bioderma Sebium H2O, a regulating, non-rinse micellar water cleanser.

Designed for those with combination to oily skin, the soap-free formula can be used on the face and other imperfection-prone areas of the body, such as the chest and back. Sebium H2O cleanses the skin in depth, and improves the quality of sebum production with the patented Fluidactiv® complex."

Den på youtube väldigt populära rengöringen från Bioderma har hittat in även i mitt badrumsskåp. Den mest omtalade varianten är Sensibio som är för torr hy, men eftersom jag har ganska oljig hy så valde jag Sebium. Vad tycker jag om den då?

Första intrycket var inte så imponerande. Jag hade väntat mig att den skulle få bort mascaran mycket smidigare än min favoritremover (camomile gentle eye makeup remover från the body shop). Men den var ganska likvärdig i jämförelse. Däremot tog den bort basen lätt och jag kände mig väldigt fräsch efteråt. Eftersom man inte ska skölja av den så var jag rädd att det skulle bli som en klibbig, äcklig hinna. Men när ansiktet torkat känns det hur bra som helst, inte klibbigt alls och inte heller stramt. Sebium blev snabbt en favorit här hemma och nu börjar den tyvärr ta slut (en flaska på 250ml håller ungefär 2-3 månader för mig). Nästa gång blir det en 500ml-flaska istället!

Priset: £4.50 för 100ml, £9.99 för 250ml, £14.80 för 500ml och du hittar den HÄR.

Betyg: 5/5.

Köpa igen? Absolut!
 
Update: Glömde ju skriva att det är en micellär rengöring, dvs laddad, så den drar åt sig smuts och rengör därför extra väl.
 
 Halloj! Johanna heter jag och bor i Linköping. Smink och skönhetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och är mitt största intresse! Därför har jag startat den här bloggen, dels för att dela med mig och dels för min egen skull, så att jag kan kolla tillbaka på det som varit.Follow on Bloglovin

RSS 2.0