Jag tänkte att jag skulle haka på nu när det är Sleek Week och visa vilka produkter jag har från Sleek och lite makeuper med dom.
 
Vi börjar med lite swatches! Paletterna från Sleek hör till mina absoluta favoriter. Jag gillar formulan på majoriteten av skuggorna, färgerna är grymt snygga och välpigmenterade, det är smidiga förpackningar och dom är billiga. Utav mina tre paletter har jag väldigt svårt att välja en favorit, för alla är helt underbara! Men måste jag välja en så är nog showstoppers snäppet vassare än övriga två. Så här kommer swatches på den:
 
 
 
 
Just denna paletten finns inte längre att köpa på Sleeks hemsida, men det finns många andra att välja av. Dom kostar $11.99 (men dom matta paletterna kostar $9.99) och du hittar dom HÄR!
 Halloj! Johanna heter jag och bor i Linköping. Smink och skönhetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och är mitt största intresse! Därför har jag startat den här bloggen, dels för att dela med mig och dels för min egen skull, så att jag kan kolla tillbaka på det som varit.Follow on Bloglovin

RSS 2.0