Månadens Vill Ha - Juli

 
 
 
 
1. Bliss Fabulous Cleanser Toner Duo - En duo med rengöring och ansiktsvatten från Bliss. Rengöringen innehåller exfolierande korn och ansiktsvattnet är väldigt återfuktande. Sååååå sugen! Duon finns HÄR för £20.50.
 
 
2. Sleek - Två rougetrion (Pumpkin och Sugar) och ögonskuggspaletten Showstopper. Rougen har du HÄR och kostar $12.49/st. Paletten hittar du HÄR och kostar $9.99.
 
 
3. Urban Decay De Slick - En finishing spray som håller koll på fet hy och gör att sminket sitter på plats. Den finns HÄR och kostar 199kr.
 
 
4. NYX Butt Naked Palette - Superfin palett med naturliga ögonskuggor, rouge, bronzer och highlighter. Den finns HÄR för $25.
 
 
5. Bioderma Sebium H2O - Makeupremover som innehåller laddade partiklar som drar till sig sminket och smutset. HÄR hittar du den för £9.99/250ml.
 
 
6. Makeup Geek Gel Liners - Fina pigmentrika gel liners i färgglada färger. Hur kan man stå emot?! Du hittar dem HÄR för $7.99/st.
 
 
Åh vad jag VILL HAAAAA! Bliss duon är ju riktigt värd. Fullsize här i sverige kostar ca 245kr/st. Hos Lookfantastic får man båda två för ca 200kr. Varför kan man inte bara vinna på lotto och köpa allt man vill ha? Det hade varit kul ;D
 
 Kommentarer

beautylana
2013-07-04 @ 20:33:10

Av alla du vill ha har jag beställt Bliss Duo - riktigt prisvärt och kommer att köpa Bioderma i Frankrike om ett par veckor. Men Urban Decay står på wishlist redan flera månader nu!...

Svar: Sjukt prisvärt! Ska också ta och beställa den snart :) Åh det har den gjort för mig med. Men av någon anledning blir det aldrig av att jag köper den. Är väl lite nojjig att jag inte ska märka nån skillnad.
Jolimas


Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Halloj! Johanna heter jag och bor i Linköping. Smink och skönhetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och är mitt största intresse! Därför har jag startat den här bloggen, dels för att dela med mig och dels för min egen skull, så att jag kan kolla tillbaka på det som varit.Follow on Bloglovin

RSS 2.0